Logo Joyous Mind

vegan
gelnagellak

Joyous Mind stopt met de verkoop van vegan gelnagellak

Een jaar geleden startte ik met de verkoop van vegan gelnagellak. Fantastisch vond ik het; er is zóveel geweldige lak te verkrijgen en nu kon ik daar ook nog anderen blij mee maken. Na een jaar heb ik het besluit genomen om de webshop te gaan sluiten. De gelnagellak is alleen nog in serieus grote hoeveelheden in te kopen en daarvoor is de huidige klantenkring niet groot genoeg. 

Heb je interesse in de producten die nog op voorraad zijn? Stuur me dan een email voor een speciale prijs.

♥ Mijn dank gaat uit naar iedereen die haar vertrouwen in Joyous Mind heeft gesteld ♥

Wil jij alles weten over de NIEUWE VEGAN GELLAK? Laat hier je naam en mailadres achter:

gelnagellak ec cosmetics vegan gellak presale

Startersset

Complete startersset voor wie nog niet met gelnagellak werkt.

gelnagellak ec cosmetics vegan gellak presale

Gelnagellak

Alle gelnagellak die we in het assortiment hebben.

gelnagellak ec cosmetics vegan gellak presale

Kleurkaart

Bekijk hier alle verkrijgbare kleuren. Kies uit glanzende effen kleuren, mega glitter kleuren of magnetische 9D cateye gellak.

Op de hoogte blijven van nieuwe producten en blogs over gellak?

Vegan is hot. Maar waarom eigenlijk vegan nagellak? 

3 voordelen: er zitten geen dierlijke producten in verwerkt en het is niet op dieren getest. Daarnaast wordt zoveel mogelijk met natuurlijke stoffen gewerkt waardoor het vriendelijker is voor je huid en nagels. 

Maar niet iedere vegan gellak is van goede kwaliteit en dus ging ik op zoek naar een betrouwbare leverancier met échte, goedgekeurde gelnagellak van professionele kwaliteit. Na heel veel zoeken en testen (leuk joh ) introduceren we Gelike Gelnagellak van EC Cosmetics. Deze vegan organic gelnagellak is getest en goedgekeurd volgens Europese norm- en regelgeving.

En onze eigen test? Brengt fijn aan, blijft lang zitten, behoudt lang glans, zeer slijt- en krasvast. En natuurlijk de enorme hoeveelheid kleuren en soorten ... magisch gewoon! En dat maakt het echt een uitdaging om in te kopen, want álles is zooo mooi.

In 2020 ben ik gestart met bijna 30 effen kleuren, 5 kleuren magnetische lak en 2 soorten glitterlak in heel veel kleuren. 

En nu? Nu ben ik helemaal verliefd op de NIEUWE MEGA GAVE gellak die EC Cosmetics ontwikkeld heeft. Magnetische lak die van kleur verandert, neon lak en magnetische disco lak. De vraag is, ga ik dit inkopen? Vind jij dit leuk en wil je meer zien van deze lak? Laat dan hieronder je mailadres achter en ik stuur je een email met info en afbeeldingen!

Hoe werkt gelnagellak?

Supersnel

Met gelnagellak hoef je nooit meer te wachten tot je nagellak is uitgehard.

Niet meer wapperen met je handen en eindeloos geduld hebben ;-).

Gelnagellak droog je met een uv-/ ledlamp waarmee je nagels in 1,5 minuut droog zijn.

Dit is uv- en led licht van lage intensiteit en dus veilig voor je ogen en huid. 

Logo Joyous Mind zwartwit

© Joyous Mind 2020

Book Your Free Session Now

Enter your email below and we'll contact you to arrange your free session

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close