Waarom gelnagellak?

Omdat ik het zo vreselijk leuk vind. 🙂

Gelnagellak is genoeg verkrijgbaar. Maar organische, vegan gelnagellak, dat is echt een zoektocht. Zeker als je wilt dat het lang mooi blijft. Op mijn zoektocht ontdekte ik dat er veel meer is dan alleen effen kleuren of kleuren met een glittereffect. Er bestaat prachtige magnetische gellak, gellak met allerlei glitterpatronen of gewoon megaveel glitter. In Nederland was daar nog weinig van te verkrijgen, dus ik besloot op zoek te gaan naar een goede leverancier die een hoge kwaliteit vegan gellak kan bieden.

Een jaar later...

Gelnagellak is geen product wat je even inkoopt. Er komt een heel proces van zoeken en testen bij kijken. Nu, bijna een jaar later, heb ik in EC Cosmetics een goede partner gevonden die prachtige gellak biedt van professionele kwaliteit. De producten zijn volledig organisch en daardoor merkbaar zachter voor je huid en nagels dan andere nagellak. Natuurlijk zijn er geen dierlijke producten in verwerkt en is het ook niet op dieren getest! Cruelty-free dus.

Waarom geen 'gewone' nagellak?

Gelnagellak heeft nogal wat voordelen ten opzichte van gewone nagellak. Doordat je de lak droogt met een lamp, ben je veel sneller klaar en beschadigen je net-gelakte nagels niet doordat je niet lang genoeg gewapperd hebt ;-). Andere voordelen zijn:

Hier zie je de magnetische gelnagellak (cateye 9D)

gelnagellak cateye 9D EC Cosmetics magnetische gellak blauw roze goud heelal effect sterrenhemel galaxy glitter

Bekijk het glittereffect van de magnetische gellak

Leave a Reply

Your email address will not be published.