Letsel is voor iedereen anders. Ook ieder herstelproces is uniek. Ik vind het altijd enorm inspirerend om meer te horen over het herstelproces van mensen die ver zijn gekomen. Het geeft me moed, motiveert en steunt me. Het geeft me het gevoel van “wauw, als dit voor deze persoon mogelijk is, dan is er vast voor mij ook nog vanalles mogelijk”. Ik stel mezelf ook altijd vragen: “wat zit hierin waar ik iets aan kan hebben”? Daarom ben ik deze categorie gestart: omdat het motivatie en inspiratie biedt om succesverhalen te horen.


In dit interview ga ik in gesprek met Léon Timmerhuis. Léon liep na een ongeval hersenletsel op. Hij wist goed te herstellen, zo goed dat hij zijn favoriete sport, motorcross, weer kan beoefenen. Onlangs werd hij zelfs 4de tijdens de Nederlandse Kampioenschappen! Luister je mee naar zijn inspirerende verhaal?

Leave a Reply

Your email address will not be published.