Wat is jouw valkuil?

We hebben ze allemaal en vaak is het onze grootste kracht: valkuilen. Datgene waar je ontzettend sterk in bent, kan op een gegeven moment ook je valkuil worden. Zelfreflectie is daarom zo ontzettend belangrijk. Door jezelf scherp in de gaten te houden word je je al snel bewust wanneer je erin trapt en kun je je koers bijstellen.

Zeker tijdens je herstelproces van hersenletsel wil je niet al te vaak in je valkuilen trappen. Je wilt vooruit, beter worden! Word je bewust van je sterke punten en reflecteer met regelmaat of je grootste kracht nog steeds vóór je werkt en niet tegen je.


In dit vlog deel ik mijn valkuil met je. In het herstelproces van nah wat ik doormaak is het echt een uitdaging om er niet in te trappen! Regelmatig een stap terug en de koers bijstellen zodat dat ik erom heen kan ;-).

Wat is jouw valkuil? Ik ben benieuwd! Deel hem gerust in de reacties.

 

Meer lezen over valkuilen ontdekken en voorkomen doe je in dit blog.

In dit vlog vertel ik je over mijn eigen grootste valkuil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.