logo joyous mind

start 30 dagen met een inspirerende meditatie

Start je dag ZEN

Start 2021 in balans. Met in januari iedere ochtend een geleide meditatie van 5 minuten, zodat je je dag start vol positieve energie. Simpel en makkelijk in je mailbox.
Samen met een zingevende quote en begeleidende inspirerende tekst, die je steeds opnieuw inzichten geven en je inspireren om vanuit een andere invalshoek te kijken. Naar je dag en de dingen die spelen in je leven.

Een heerlijke reminder om elke dag voor jezelf te zorgen en om in je kracht te blijven. Voor ieder niveau, of je al jaren meditatie beoefend of wanneer het nieuw voor je is: deze frisse en relaxte meditaties helpen je om in balans te blijven, iedere dag weer. 

Vanaf 1 januari t/m 30 januari ontvang je dagelijks om 07.00 uur 's ochtends een meditatie plus inspiratie in je mail.

BONUS
Op 31 januari sluiten we gezamenlijk af met een online LIVE meditatie van een half uur. Noteer het alvast in je agenda!

* Je ontvangt volgende week een e-mail mét een inspirerende meditatie. Zodat je op je gemak kunt kijken of dit bij jou past. Daarna stuur ik je af en toe zinvolle info rondom meditatie, balans en zen-zijn. Hiervoor kun je je op ieder moment afmelden via de mail die je ontvangt.

Volg alvast deze meditatie en zet een positieve intentie voor je dag:

Wat geef je om de "Start-2021-ZEN" inspiratie te ontvangen?

€ 45,- voor een hele maand meditatie & inspiratie PLUS als bonus een LIVE groepsmeditatie.

Alle meditaties worden gegeven door Stephanie

Ik mediteer iedere dag. Het is de basis van mijn leven en ik vind het heerlijk! Mediteren zorgt ervoor dat ik in mijn eigen energie blijf en alles wat speelt in mijn leven en de wereld, met wat afstand kan bekijken. Het geeft me ook veel meer energie gedurende de dag en maakt dat ik me echt blij voel, een geluk wat diep van binnen opborrelt en wat ik met liefde uitstraal in mijn omgeving, offline én online.

Mijn meditatie-reis begon bijna 8 jaar geleden als manier om te herstellen van hersenletsel. Tijdens dit proces ontdekte ik heel veel technieken die een direct effect op de gezondheid hebben. Niet alleen mijn hoofd had er baat bij, maar heel mijn fysieke en mentale gezondheid verbeterden. Veel van de technieken, de meest effectieve, ontdekte ik puur uit de samenwerking met mijn lichaam. Later heb ik diverse trainingen gevolgd om meditatie te kunnen doceren, maar de basis was al gelegd. 

Ik geef meditaties intuïtief en ze ontstaan vanuit mijn intuïtie en de groepsdynamiek. Meditaties zijn dan ook nooit hetzelfde, zelfs niet als het thema hetzelfde is. 


Stephanie van Schie Hersenletselcoach NAH coaching

Aanmelden
Meditatie Trainingt

Vul je naam en emailadres in om je aan te melden voor de training. Stephanie neemt contact met je op voor overleg over de data.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close