Een sportbril is handig

In mijn zoektocht naar duurzame producten was de sportbril de eerste die de webshop haalde. Gewoon omdat ze super praktisch zijn. Zelf gebruik ik hem veel op de e-bike: 's zomers om te voorkomen dat vliegjes in m'n ogen komen en in de herfst en winter om traanogen te voorkomen. De bril is dan een koude-wind-schild 😉 . Maar ook als je geen e-bike hebt en 's ochtends of einde van de middag in de auto zit, kun je hem goed gebruiken. Juist nu, want de zon staat al vroeg heel laag en dat is in het verkeer écht een uitdaging zonder zonnebril.

Sportbrillen zijn veelzijdig in gebruik

Met 5 kleuren lenzen heb je altijd de juiste bril bij je. Zelf gebruik ik de transparante glazen heel veel. Daarnaast heb je ook meteen gekleurde glazen, blauwe, gele en donkere polaroid glazen. Allemaal uv-bestendig. En je hebt dus nog steeds maar één bril nodig, lekker duurzaam. 

De gele glazen zijn handig voor nachtzicht, dus zelfs 's nachts kan je deze sportbril gebruiken 😉 

Herfstsale t/m 15 november

Zelf ook zo'n handige bril hebben? Of er een cadeau geven, bijvoorbeeld voor Sinterklaas of Kerst? Er zijn verschillende modellen in de webshop en allemaal hebben ze een prettige pasvorm. Ze knellen niet en zitten lekker. De maten staan erbij, dus je kan ook vergelijken met een zonnebril die je al hebt. 

T/m 15 november krijg je op ALLE brillen 25% korting! 

stephanie van schie sportbril ebike lifestyle fietsleven op de fiets elke dag fietsen

Leave a Reply

Your email address will not be published.