Tips voor mooie nagels

In deze serie korte blogs geef ik je tips om je nagels mooi te houden of krijgen. Goed verzorgde nagels geven een mooier resultaat wanneer je ze met gelnagellak gaat lakken.

Tip 7: de basiscoat bepaalt het eindresultaat

De basiscoat is echt de belangrijkste laag. Door deze heel zorgvuldig aan te brengen, zorg je dat de gellak perfect op je nagel komt. 

Wanneer je de gellak aanbrengt, vloeit deze automatisch daar waar je de basiscoat hebt aangebracht. Supermakkelijk dus, maar belangrijk is dan wel dat die eerste laag heel netjes zit. En dat is best even oefenen met zon transparante lak. 

Het tweede belangrijke punt bij het aanbrengen van de basiscoat is dat je moet vermijden dat het op de huid van je vinger komt. Gelnagellak hecht namelijk niet op je huid, waardoor je na het lakken en drogen een los stukje hebt. Dit maakt dat de gellak makkelijk loskomt van je nagel en dat wil je natuurlijk voorkomen. 

Hoe breng je de transparante basislaag makkelijk goed aan?

Door met aandacht te werken. Zorg dat het licht goed is (goed daglicht, maar geen fel zonlicht) en neem er de tijd voor. Niet omdat het zoveel tijd kost, maar als je jezelf erop instelt om dit op je gemak te doen, dan lak je je nagels vanuit rust en ontspanning. Vanuit die intentie is het super makkelijk om de eerste laag mooi aan te brengen. En de andere lagen automatisch ook 😉 .

Wil je meer weten over onze gelnagellak? Stuur gerust een bericht naar Stephanie

nageltips om je nagels te verzorgen zelf gelnagels maken nagels lakken met duurzame nagellak basiscoat

Leave a Reply

Your email address will not be published.