Tips voor mooie nagels

In deze serie korte blogs geef ik je tips om je nagels mooi te houden of krijgen. Goed verzorgde nagels geven een mooier resultaat wanneer je ze met gelnagellak gaat lakken.

Tip 6: verwijder de gellak zonder beschadigingen

Hoe kun je gelnagellak verwijderen zonder je nagels te beschadigen? 

Gellak hecht sterk aan de nagel en het kan een uitdaging zijn om het er goed af te krijgen zonder dat je nagels beschadigen. Ook met soak-off gelnagellak werkt het anders om het te verwijderen dan met gewone nagellak.

Hoewel de gellak van EC Cosmetics verwijderbaar is met een gewone remover, gebruik ik zelf een organische remover, ook van EC Cosmetics. 

Deze remover werkt net als nagellak. Je brengt een laag aan op je nagels en dan laat je het intrekken. Dit duurt zo'n 5 minuten, kan iets langer zijn. Eerst gebeurt er niet zoveel en dan zie je allemaal bubbels in de gellak ontstaan. Als je goed luistert hoor je zelfs zachte kraak-geluiden, echt heel grappig. Je voelt de remover wat 'trekken' op je nagels, zodra dit gevoel weg is, is de remover goed ingetrokken.

Je kunt de gellak er dan afvegen / afkrabben met je vingers of met een bokkepootje. Er blijven soms nog wat eigenwijze stukjes gellak vastzitten, daarvoor breng ik zelf een tweede laag aan om ze los te weken. 

De remover is organisch en vegan. Het hoofdbestanddel is bio-cellulose

Extra tip: verzorg je nagels na het verwijderen van de gellak met organische nagelolie om ze weer te voeden.

Weet je dat al onze gellak inclusief deze remover veilig te gebruiken zijn tijdens zwangerschap? Dit is mogelijk doordat er geen schadelijke chemische bestanddelen in gebruikt zijn.   

Wil je meer weten over onze gelnagellak? Stuur gerust een bericht naar Stephanie

gelnagellak remover ec cosmetic natuurlijke organische gellak verwijderaar verwijderen van nagellak biologisch

Leave a Reply

Your email address will not be published.