Tips voor mooie nagels

In deze serie korte blogs geef ik je tips om je nagels mooi te houden of krijgen. Goed verzorgde nagels geven een mooier resultaat wanneer je ze met gelnagellak gaat lakken.

Tip 4: gelnagels maak je makkelijk zelf

Nagels zelf lakken kan nogal een gedoe zijn. Lang wapperen en wachten tot het droog is en binnen een paar dagen zijn de randjes al afgesleten. Ook ruikt nagellak vaak sterk, wat niet zo prettig is. 

Met gelnagellak heb je deze nadelen niet en het grote voordeel: je kunt het gewoon zelf!

Hoewel je bij een nagelstudio prachtige nagels kunt laten creëren, kun je met zelf lakken ook al een heel mooi resultaat bereiken. En het is superleuk om te doen!

Gelnagellak breng je aan in 3 delen. Eerst breng je een laag basiscoat aan. Deze droog je met de uv-/led lamp. Daarna breng je een gekleurde lak naar keuze aan. Ook deze laag droog je weer met de lamp. Voor een mooi egaal dekkend resultaat raad ik je aan twee lagen van de lak aan te brengen (en beide te drogen met de lamp). Tot slot werk je het geheel af met een glanzende topcoat. Hiermee wordt de laag krasbestendig en slijtvast. De hoogglans topcoat die we in het assortiment hebben geeft je nagels een extra mooie glans, waardoor je handen stralen. 

De organische gelnagellak van EC Cosmetics blijft 2 weken zitten. Gebruik je je handen heel intensief (ga je bijvoorbeeld klussen of veel tuinieren, schoonmaken, etc) dan kan het wat korter zijn. Omgedraaid kan het ook langer blijven zitten, maar 2 weken is een goede richtlijn.

Wil je meer weten over onze gelnagellak? Stuur gerust een bericht naar Stephanie

nageltips om je nagels te verzorgen zelf gelnagels maken nagels lakken met duurzame nagellak

Foto: Element5 Digital

Leave a Reply

Your email address will not be published.