Tips voor mooie nagels

In deze serie korte blogs geef ik je tips om je nagels mooi te houden of krijgen. Goed verzorgde nagels geven een mooier resultaat wanneer je ze met gelnagellak gaat lakken.

Tip 11: de kleur van de lak versterken

Lichte of felle kleuren kunnen soms niet zo goed dekken, waardoor je drie lagen moet aanbrengen in plaats van twee. Maar ook is de kleur van nagellak op je nagels altijd iets anders dan op een plaatje, doordat je nagels al kleur hebben. 

Wat je kunt doen om de kleur goed dekkend te krijgen of een intensere kleur van te maken, is het aanbrengen van een laag witte gellak. Door na de basislaag eerste een laag wit aan te brengen, geef je je nagels een egale kleur waardoor de kleur van de gellak sterker naar voren komt. 

Het ligt aan je smaak of je dit wilt. Probeer het uit en kijk wat jij mooi vindt. Bij sommige gellaks, zoals de soak-off nr. 58, zie je het verschil heel goed. Deze kleur is namelijk licht transparant en dan zie je een duidelijk verschil tussen een witte ondergrond of de kleur van je nagels als ondergrond. Je ziet dit in onderstaande afbeelding links. De bovenste roze glitter heeft een witte onderlaag. 

Wil je meer weten over onze gelnagellak? Stuur gerust een bericht naar Stephanie

nageltips om je nagels te verzorgen zelf gelnagels maken nagels lakken met duurzame nagellak witte lak nagellaktips

Leave a Reply

Your email address will not be published.