Tips voor mooie nagels

In deze serie korte blogs geef ik je tips om je nagels mooi te houden of krijgen. Goed verzorgde nagels geven een mooier resultaat wanneer je ze met gelnagellak gaat lakken.

Tip 10: de juiste finishing touch

Niet alleen de basiscoat, maar ook de topcoat is belangrijk voor een prachtig resultaat.

Ook hier is de tip: breng de toplaag met zorg en aandacht aan. Waar de topcoat niet goed dekt, wordt de gellak met het drogen niet hard. De basiscoat en de gellak zelf worden namelijk niet hard zoals je dat van gewone nagellak gewend bent. Ze worden droog genoeg om een volgende laag te kunnen aanbrengen, maar het is de topcoat die het geheel afdekt en die uithard onder de uv-/led lamp

Het goed aanbrengen van de toplaag is nog best een uitdaging, want ook deze lak is transparant. Zorg weer voor een goede belichting (daglicht, niet te donker en geen felle zon), zodat je goed ziet waar je lakt. En zorg dat je de randen van je nagels niet vergeet. De zijranden en de top van je nagels zie je snel over het hoofd. 

Breng je de lak goed aan, dan is één laag topcoat is voldoende voor een goed resultaat. Het is tijdens het drogen van de toplaag dat alle lagen samen een geheel gaan vormen en je een stevige gelnagels krijgt. 

We hebben topcoat in hoogglans (non-wipe) en in hoogglans glitter.

Wil je meer weten over onze gelnagellak? Stuur gerust een bericht naar Stephanie

nageltips om je nagels te verzorgen zelf gelnagels maken nagels lakken met duurzame nagellak topcoat nagellaktips

Leave a Reply

Your email address will not be published.