hart meditatie workshop

Praktisch samenwerken met je intuïtie

Je innerlijke stem spreekt altijd tot je. Kun jij hem verstaan?
In deze workshop leer je hoe je contact maakt met je intuïtie en toegang krijgt tot jouw innerlijke wijsheid.

Je weet allang wat de juiste beslissing is. Je weet al wat nodig is. Sta je hart toe om te spreken. Durf te luisteren naar de stem van je hart. Versterk het contact met je intuïtie.

Datum: 2021. Meld je aan om op de hoogte te blijven van nieuwe data.
In 2021 ga ik deze workshop ook beschikbaar maken via Patreon.
Download alvast de app en volg me:

De workshop wordt online gegeven via Zoom.

Bijdrage € 25,-

De workshop wordt gegeven door Stephanie

Zo'n 7 jaar geleden begon ik met meditatie als manier om te herstellen van hersenletsel. Tijdens dit proces ontdekte ik heel veel technieken die een direct effect op de gezondheid hebben. Niet alleen mijn hoofd had er baat bij, maar heel mijn fysieke en mentale gezondheid verbeterden. Veel van de technieken, de meest effectieve, ontdekte ik puur uit de samenwerking met mijn lichaam. Later heb ik diverse trainingen gevolgd om meditatie te kunnen doceren, maar de basis was al gelegd. 

Ik geef meditaties intuïtief en ze ontstaan vanuit mijn intuïtie en de groepsdynamiek. Meditaties zijn dan ook nooit hetzelfde, zelfs niet als het thema hetzelfde is. 


Stephanie van Schie Hersenletselcoach NAH coaching

Aanmelden
Meditatie Trainingt

Vul je naam en emailadres in om je aan te melden voor de training. Stephanie neemt contact met je op voor overleg over de data.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close