Meditatie voor iedereen toegankelijk maken

Al heel lang wil ik mijn geleide meditaties en meditatietrainingen voor veel meer mensen beschikbaar maken. Zeker in de onzekerheid en onrust die er dit jaar heerst. Voor velen is het een heel zwaar jaar en meditatie kan daar zoveel verlichting in brengen! 

De hele zomer en herfst heb ik dan ook gezocht naar een manier hiervoor. Zo organiseer ik live activiteiten, maar dan moet je wel net kunnen. Ook denk ik dat de drempel om een live meditatie bij te wonen hoog is voor wie nog niet mediteert. De online geleide meditaties die ik op Insight Timer publiceer lopen ontzettend goed. Maandelijks worden ze 1.500x geluisterd. Dat is behoorlijk wat! Het is ook makkelijk, want via de app kun je op je telefoon luisteren. En het is grotendeels gratis. De keerzijde daarvan is dat het mij nog geen twee tientjes per maand oplevert. Dat is niet voldoende om nieuwe meditaties te kunnen creëren. 

Meditatiebibliotheek via Patreon

Op mijn website weer een meditatiebibliotheek creëren? Het nadeel is dat ik geen app beschikbaar heb. Het is ook serieus veel werk is om het technisch te realiseren en er zijn behoorlijk wat kosten mee gemoeid. 

Toen kwam ik Patreon tegen. Patreon heeft het allemaal! Een web omgeving, een app en alles is klaar voor gebruik. Ik kan me daardoor direct focussen op het maken van content, want dat is waar het om gaat!

En daarom ... start ik vanaf vandaag weer een Meditatiebibliotheek. Je kunt hier geleide meditaties volgen zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast ga ik trainingen opnemen en daarmee wil ik het uitbouwen tot een heuse Academy. 

Vanaf vandaag komt er dagelijks een nieuwe meditatie beschikbaar. Je kunt eenvoudig filteren op taal én zoeken op onderwerp. Gewoon via de app . Neem alvast een kijkje . 

Niet alleen meditatie, maar ook zelfgenezing

De afgelopen 8 jaar heb ik een enorme ervaring opgedaan in het genezen van lichaam en geest. Twee keer liep ik hersenletsel op en twee keer stond ik voor de uitdaging om mezelf te genezen.*

Het schrijven van een boek was het begin. Ik ga nu een online Selfhealing Academy creëren waarin niet alleen heel veel informatie en tips en livestreams komen, maar waar ook een community is waarmee we een netwerk van Selfhealers creëren. Een hechte, open-minded groep waar je altijd terecht kunt voor support zonder oordeel.** 

* Ik werk momenteel aan het schrijven van mijn levensverhaal en hoop dat eind deze maand met jullie te delen!

** Planning: April 2021. Wil je deel uitmaken van deze community? Dan nodig ik je uit om alvast lid te worden van de Meditatiebibliotheek. Met meer support kan ik meer realiseren ♥

meditatie voor iedereen mediteren patreon online geleide meditaties meditatiebibliotheek zelfgenezing

Foto: Bob Dmyt

Benieuwd? Volg me alvast vrijblijvend op Patreon:

Leave a Reply

Your email address will not be published.