Aanmelden
Meditatie Trainingt

Vul je naam en emailadres in om je aan te melden voor de training. Stephanie neemt contact met je op voor overleg over de data.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

online meditatietraining 4 weken

Leer om via meditatie je gezondheid een boost te geven

Doe mee met de online meditatietraining waarin je leert hoe je meditatie actief kan inzetten om je gezondheid te optimaliseren.
In 4 weken leer je heel veel tools en technieken waarmee je lekkerder in je vel gaat zitten. We beginnen met de basis van meditatie, ervaring is dus niet nodig.

Startdatum: 2021.
Meld je aan om op de hoogte te blijven van nieuwe data! 
Ps in 2021 ga ik deze training beschikbaar maken via Patreon.
Download alvast de app en volg me:

Niveau: starters

4 Weken lang op zaterdagochtend een online bijeenkomst via Zoom.
Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 10


Investering € 79,-

De trainer: Stephanie van Schie

Stephanie begon 7 jaar geleden met meditatie als manier om te herstellen van hersenletsel. In dit proces ontdekte zij heel veel technieken die een direct effect op de gezondheid hebben. Het mediteren werkte zo goed, dat zij trainingen heeft gevolgd om meditatie te kunnen doceren en zo haar ervaring met anderen te kunnen delen.

Je beschikt al over de krachtigste methode om je gezondheid te verbeteren. Leer in deze training hoe je die methode kunt inzetten.

Stephanie van Schie Hersenletselcoach NAH coaching