online meditatietraining 4 weken

Leer om via meditatie je gezondheid een boost te geven

Doe mee met de online meditatietraining waarin je leert hoe je meditatie actief kan inzetten om je gezondheid te optimaliseren.
In 4 weken leer je heel veel tools en technieken waarmee je lekkerder in je vel gaat zitten. We beginnen met de basis van meditatie, ervaring is dus niet nodig.

De startdatum wordt gepland in overleg met de deelnemers. Heb je interesse om deel te nemen aan de training? Laat dit dan per email weten:

Startdatum: eerste zaterdag van juni (2022)
Tijd: 09.30 - 11.00 uur
4 opeenvolgende zaterdagen

Niveau: starters*

4 Weken lang op zaterdagochtend een online bijeenkomst via Zoom.
Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 10


Investering € 79,-

* Ik zou het geweldig vinden deze training ook voor gevorderden te organiseren. Heb je interesse, stuur me dan zeker een mail. Het kan ook de vorm van een workshop krijgen. 

De trainer: Stephanie Joyous Mind

Stephanie begon 10 jaar geleden met meditatie als manier om te herstellen van hersenletsel. In dit proces ontdekte zij heel veel technieken die een direct effect op de gezondheid hebben. Het mediteren werkte zo goed, dat zij trainingen heeft gevolgd om meditatie te kunnen doceren en zo haar ervaring met anderen te kunnen delen.

Je beschikt al over de krachtigste methode om je gezondheid te verbeteren. Leer in deze training hoe je die methode kunt inzetten.

Wat je leert in deze training:

De basistechnieken van meditatie. Zo vormen we een stevig fundament om dieper op meditatie te kunnen ingaan en mediteren specifiek te kunnen inzetten voor gezondheid.
Meditaties, tools en technieken speciaal gericht op de gezondheid van je lichaam én geest.
Tijdens iedere training ontvang je geleide meditaties.
Je krijgt na iedere bijeenkomst een hand-out met alle geleerde technieken zodat je er makkelijk zelf mee aan de slag kunt. 

Aanmelden
Meditatie Trainingt

Vul je naam en emailadres in om je aan te melden voor de training. Stephanie neemt contact met je op voor overleg over de data.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close