logo joyous mind

rust in je hoofd

Eindelijk profijt van meditatie met deze makkelijk te volgen basistraining

3 Modules, 11 leuke en luchtige lessen

die jou alles leren wat je nodig hebt om succesvol te mediteren

Meditatie ingewikkeld? Neemt het veel tijd in beslag? Lijken die gedachten nooit te stoppen, wat je ook probeert? En rust in je hoofd is een sprookje?

Dan is deze cursus voor jou.

Module 1

Zet de eerste stappen op jouw meditatiepad. Je leert effectieve ademhalingstechnieken die je zonder ervaring al resultaat brengen.

Module 2

Leer hoe je oude emoties en vastzittende spanning los kunt laten, hoe je meditatie kunt integreren in je dagelijks leven en hoe je een betere mentale, fysieke en emotionele balans ontwikkelt.

Module 3

In deze module werken we gericht aan lichaamsbewustzijn. Hoe verfijnder je jezelf kunt waarnemen, hoe meer invloed je hebt op je fysieke, mentale en emotionele staat van zijn.

Over de docent

Stephanie Joyous Mind

Geïntrigeerd door de effecten die meditatie kan hebben op ons welzijn, zie ik meditatie als de sleutel tot zelfontwikkeling. Jaren geleden ervaarde ik als gevolg van hersenletsel hoeveel invloed ik, door te mediteren, zelf had op mijn fysieke welzijn. Meditatie werd  de belangrijkste aspect in mijn proces van zelfgenezing. Het bracht me ook zelfinzichten, liet me het leven vanuit andere invalshoeken bekijken en bracht me emotioneel in balans. 

Meditatie heeft het contact met mijn innerlijke zijn hersteld. Ik leef meer en meer geleid door mijn innerlijke zelf. Ik noem het vaak intuïtie of inspiratie. ♥

Meditaties geef ik intuïtief. Door van binnen stil te worden, me af te stemmen op de groepsenergie, creëert de meditatie zichzelf. Wekelijks hoor ik tijdens de groepsmeditaties hoe het precies datgene was waar behoefte aan was. Dan maakt mijn hart een sprong van blijdschap. ♥

Stephanie Joyous Mind meditatie docent coach zelfgenezing

Benieuwd hoe jij op een leuke en eenvoudige wijze kunt leren mediteren?

Volg dan de Meditatietraining Starters en ontvang een inspirerende bonus!

online training

€ 39


Inbegrepen bij de Meditatietraining Starters:

11 online videolessen
Geleide ochtendmeditatie
Geleide avondmeditatie
Onbeperkt toegang

* Bonus alleen inbegrepen bij de volledige training. Natuurlijk krijg je alsnog gratis entree tot 3 live meditaties zodra je besluit de volledige training te volgen.

BONUS: Live Meditaties


Heb je de training afgerond? Volg dan nog 3 live geleide meditaties op woensdagochtend!

Helemaal gratis
Woensdagochtend om 08.00 uur
Live via zoom
2 maanden geldig (vanaf de datum waarop je de training hebt aangeschaft)

Al je vragen beantwoord:

Betaal ik eenmalig of jaarlijks?

Je betaalt eenmalig 39 euro. Daarna heb je onbeperkt toegang tot deze training.

Is deze training geschikt als ik ervaring met meditatie heb?

Deze training richt zich echt op starters en herstarters. Er is een training voor gevorderden in creatie! Heb je hier interesse in en wil je op de hoogte blijven? Meld je hier aan (nu nog even per e-mail).

Kan ik zelf kiezen wanneer ik live meditaties bijwoon?

Nadat je de training hebt aangeschaft, heb je twee maanden lang de gelegenheid om kosteloos deel te nemen aan de live geleide meditaties, die wekelijks worden gehouden op woensdagochtend om 08.00 uur. Info met betrekking tot aanmelden voor de meditaties ontvang je per email.

Krijg ik ook de replay van de live meditaties?

Nee, replays zijn alleen beschikbaar binnen het meditatie abonnement. Heb je hier interesse in? Kijk dan op de pagina 'online geleide meditaties' voor meer informatie.

Is de training via een app te volgen?

Nog niet, al zijn de individuele lessen wel beschikbaar in het meditatie abonnement. Heb je hier interesse in? Kijk dan op de pagina 'online geleide meditaties' voor meer informatie.


logo joyous mind

© Joyous Mind 2022. All Rights Reserved