De uitdaging van gezond eten

Ik eet graag gezond en jij vast ook. Dan vind ik het ook nog eens leuk om gevarieerd te eten, maar tegelijk wil ik ook geen uren in de keuken staan en internet afpluizen naar lekkere recepten. En dan de boodschappen! Voor een beetje gevarieerd eten heb je toch aardig wat ingrediënten nodig en het liefst heb ik alles vers en duurzaam. Bovendien maakt de 1,5 meter politiek het shoppen er niet makkelijker op ;-).

Ik kreeg de kans om een maaltijdbox te proberen van HelloFresh en daar was ik wel heel erg benieuwd naar. 

De maaltijdbox van HelloFresh

Zodra je bestelt, kun je allereerst de gerechten kiezen. En ze hebben er veel! En voor iedereen is er wel iets. Vegetarische gerechten, veggie, vlees&vis. Makkelijke maaltijden, uitgebreide maaltijden; alles is gesorteerd en kies-klaar ;-).

Ik koos voor 3 gerechten die ik zelf niet zo snel zou maken en waarvan ik ook geen idee had hoe ik ze moest maken en met welke ingrediënten. Deze 3 leken me wel erg lekker:

HelloFresh kabeljouw maaltijdbox gezond eten makkelijk koken
HelloFresh kip tikka masala maaltijdbox gezond eten makkelijk koken
HelloFresh grieks moussaka vegetarisch koken maaltijdbox makkelijk gezond eten

Een grote doos voor de deur...

Wauw uitpakken was een feestje zeg. Een grote doos vol met verse ingrediënten. Mooi in aparte zakken verpakt per gerecht. Zo hoefde ik niet te zoeken wat waarbij hoorde ;-). De koelkast zat gelijk bomvol :-).

Als eerste koos ik voor de kabeljauw. Met de bijgeleverde recepten was het koken zó makkelijk. Ik ben niet zo'n chef-kok maar met de instructie van Hello Fresh was het echt simpel. 

En dat niet alleen, het was ook echt superlekker! 

Zo zag mijn variatie van de kabeljauw met parelcouscous eruit:

HelloFresh kabeljouw maaltijdbox gezond eten makkelijk koken

Wil je ook een maaltijdbox proberen?

Vanmorgen heb ik al lekker de kip gemarineerd voor de Kip Tikka Masala vanavond. En het leuke is, ik leer er meteen een nieuwe manier van koken door.

Vind je het leuk om ook een keer een maaltijdbox van HelloFresh te proberen?

Ik mag t/m 30 juni een korting weggeven van € 30,-. Dat is 75% korting! Mooie kans toch? Opzeggen doe je simpel in je account. Claim hier jouw korting en laat me je ervaring weten, vind ik leuk!


Blijf op de hoogte van duurzame tips en kortingen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.