De natuur brengt ons terug naar onszelf

Een zonnige ochtend in september. In stilte zit ik in het bos. Het zonlicht schijnt door de bomen en geeft prachtige lichteffecten op de bladeren. Het bos ruikt naar de herfst, een heerlijk frisse geur na de warme zomer. Vogels fluiten en vliegen door de takken. Ik luister naar de geluiden en kijk hoe de blaadjes, beschenen door de zon, heen en weer bewegen in een zachte wind. De bladeren beginnen te verdorren, terwijl er tegelijk nog nieuwe groei is. Nog steeds kan ik overal fris groen blad zien.

Verbinden met al-wat-is

De rust en schoonheid van de natuur openen mijn hart. Een liefde stroomt uit me voor al wat leeft. Voor al wat nog groeit en bloeit én voor al wat verdort. Uiteindelijk is alles één geheel, alles hoort bij elkaar en is met elkaar verbonden. Door mijn hart te openen voor de heelheid ontstaat verbinding. En ik besef dat het die verbinding vanuit ons hart is, die de wereld kan veranderen…

Vrede is geen illusie

Hoeveel verdeeldheid en angst en geweld er is in de wereld, de liefde die vanuit ons hart kan stromen is vele malen sterker. Het is de liefde van de bron, van al-wat-is, van het universum. De energie van ons bestaan, van wie we zijn. Als we ons daarmee verbinden, die krachten door ons heen laten stromen, dan beïnvloeden we het geheel. En hoe meer invloed we uitoefenen, hoe meer de wereld verandert. Wij hebben de kracht om van deze wereld een mooie, liefdevolle plek te maken om in te leven. Vrede is geen illusie, het is onze natuurlijke staat van zijn. En die vinden we terug zodra we ons hart openen.

Samen openen we ons hart

Om dit te bereiken organiseer ik 19 september een workshop Hartcoherentie: open je hart voor de kern van wie je bent. Voor liefde, voor de energie van al-wat-is. Laat je hart in harmonie kloppen met de energie van liefde en vrede. Dit is toegankelijk voor iedereen, we beschikken allemaal over de potentie om ons hart te openen. En dat gaan we doen met hele praktische technieken die ik je in de workshop ga leren. We sluiten af met een geleide meditatie waarin we samen ons hart openen voor liefde. En hoe meer we leven vanuit ons hart, hoe minder invloed lagere emoties op ons hebben en hoe minder gevoelig we zijn voor de effecten van straling en chemicaliën bijvoorbeeld.

Verbinding met elkaar tijdens de workshop Hartcoherentie

Workshop Details:

Zaterdag 19 september

19.00 – 20.15 uur

Online via Zoom

Bijdrage € 10,- via tikkie

Aanmelden: per e-mail via onderstaande button:

we hebben de kracht om de wereld te veranderen hart coherentie workshop leven vanuit je hart liefde

Kom in je Kracht! Samen openen we ons hart en creëren een wereld vanuit liefde

Leave a Reply

Your email address will not be published.