Gelnagellak moet je ervaren

Ik kan me voorstellen dat je niet weet of gelnagellak bij je past. En dat je eerst wilt weten hoe het is en hoe het staat. Geloof het of niet, ik vond het zelf eerst overdreven. Gewone nagellak is toch ook goed? Totdat ik het uitprobeerde. Ik was echt meteen helemaal om. Al m'n flesjes gewone nagellak, tja, die verloren ;-). 

Niet zomaar een webshop

Bij mij hoef je niet vanaf een plaatje en een productomschrijving te beslissen of het bij je past. Je bent van harte welkom om de gelnagellak uit te proberen. Yep, dan ga ik je nagels mooi maken in een of meerdere kleuren naar keuze (uit de testers die ik heb), gezellig met een bakkie thee erbij. 

Oh uhm...maar ik ken je niet zo goed...beetje gek om dan langs te komen.

Welnee, je bent van harte welkom. Neem jezelf mee en het komt helemaal goed. Tot nu toe zijn er altijd spontaan leuke contacten ontstaan en dat maakt wat ik eigenlijk zo leuk vind aan het verkopen van producten. Het is een mix van duurzame producten en verbinding met mensen. Zo wil ik de wereld wat mooier maken. Doe je mee?

Locatie: Hellevoetsluis, Zuid-Holland

platinum glitter nagellak gellak ec cosmetics gelike nailive organisch biologisch vegan milieuvriendelijk

    1 Response to "Kom gelnagellak uitproberen"

    • Nageltips | Joyous Mind

      […] je meer weten over onze gelnagellak? Of wil je eens zien hoe het op jouw handen staat?Stuur gerust een bericht naar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.