Lekker koken voor een tientje

Jeeejjj het is weer zover, ik mag weer een toffe korting weggeven op een maaltijdbox van HelloFresh

Sinds ik HelloFresh voor het eerst probeerde ben ik helemaal fan. Of beter: ik heb lol gekregen in koken. En ik kan het ook ineens goed! Die twee hangen waarschijnlijk wel met elkaar samen 😉 Door de goed uitgelegde receptenkaarten die je bij de gerechten krijgt, lukt het me iedere keer weer om iets lekkers op tafel te toveren. En als ik even geen box heb, dan ben ik zelf ook creatiever geworden. Superleuk. 

Zelf Pizza maken

Zo heb ik nu ontdekt hoe ik zelf een lekkere pizza kan maken. Zonder allerlei toevoegingen en met verse groenten en dus veel gezonder! Het was puzzelen, want om de bodem op smaak te krijgen vond ik best een uitdaging. Maar iedere pizza werd lekkerder tot ik deze beauty uit de oven wist te toveren: 

Mijn trots

Wowww mijn eerste écht goed gelukte pizza! 

De bodem heb ik gemaakt met tarwemeel als basis.

hellofresh maaltijdbox pizza gezond eten duurzaam eten gezonde maaltijd nieuwe gerechten uitproberen met makkelijke recepten

Nieuwe gerechten uitproberen

En ook met de maaltijdboxen heb ik allerlei nieuwe gerechten uitgeprobeerd. Hieronder een aantal van mijn successen 😉 Ik heb alweer zin om nieuwe gerechten te gaan ontdekken. Jij ook?

Andere successen:

hellofresh maaltijdbox bietenmoes linzen parelcouscous salade geitenkaas feta gezond eten duurzaam eten gezonde maaltijd nieuwe gerechten uitproberen met makkelijke recepten
hellofresh maaltijdbox zelfgemaakte pizza gezond eten duurzaam eten gezonde maaltijd nieuwe gerechten uitproberen met makkelijke recepten
hellofresh maaltijdbox pastei champignon feta aubergine ovengerecht hartige taart gezond eten duurzaam eten gezonde maaltijd nieuwe gerechten uitproberen met makkelijke recepten
hellofresh maaltijdbox pastei champignon feta aubergine ovengerecht hartige taart gezond eten duurzaam eten gezonde maaltijd nieuwe gerechten uitproberen met makkelijke recepten
hellofresh maaltijdbox naanbrood indiase linzenstoof zoete aardappel salade gezond eten duurzaam eten gezonde maaltijd nieuwe gerechten uitproberen met makkelijke recepten
hellofresh maaltijdbox naanbrood indiase linzenstoof zoete aardappel salade gezond eten duurzaam eten gezonde maaltijd nieuwe gerechten uitproberen met makkelijke recepten
hellofresh maaltijdbox zoete aardappel stampot gezond eten duurzaam eten gezonde maaltijd nieuwe gerechten uitproberen met makkelijke recepten
hellofresh maaltijdbox rijstgerecht gezond eten duurzaam eten gezonde maaltijd nieuwe gerechten uitproberen met makkelijke recepten

Een maaltijdbox ontvangen met € 30,- korting?

Vind je het leuk om ook een keer een maaltijdbox van HelloFresh te proberen?

Ik mag t/m 30 oktober een korting weggeven van € 30,-. Dat is 75% korting! Je betaalt dan slechts € 11,- voor een maaltijdbox voor 2 personen met 3 maaltijden. Mooie kans toch? Opzeggen doe je simpel in je account. Claim hier jouw korting en laat me je ervaring weten, vind ik leuk!


Blijf op de hoogte van duurzame tips en kortingen:

Leave a Reply

Your email address will not be published.