Hersenletsel coaching

Leer werken met het zelfgenezend vermogen van je lichaam

Boek-Hersenletsel-NAH

Er valt nog zoveel te bereiken

Al sinds ik het boek 'Hersenletsel - Balans in je leven' uitgaf, heb ik de wens om méér te doen. Om de ervaring die ik heb met genezen in te zetten voor andere mensen die hersenletsel ervaren. Want er valt nog zoveel te bereiken. Als je leert om met het zelfgenezend vermogen van je lichaam aan de slag te gaan, dán kun je echt heel ver komen in het herstel van NAH. 

En iedere procent levenskwaliteit die je behaalt is zóveel waard!

Daarom ga ik nu vervolg geven aan het boek door middel van een persoonlijk begeleidingstraject. Hierin gaan we 1 op 1 werken aan het bereiken van meer herstel. 

"We teach what we heal in ourselves"

Over Stephanie

Toen ik in 2013 hersenletsel opliep na een val van mijn paard, stond ik er alleen voor. Het werd gediagnosticeerd als ‘hersenkneuzing’, maar hulp was er niet. Als ik niet in mijn bed lag, dan zat ik als een dood vogeltje voor het raam. Douchen was een dagtaak. Ik begreep in die beginfase helemaal niet wat me overkwam. Maar er was één ding wat ik wél wist: ik ging beter worden. Mijn gezondheid ging ik niet laten afhangen van anderen. Als ik geen hulp kreeg, ging ik zélf ontdekken hoe ik beter kon worden.

Dit is ook echt wie ik ben: ik ga niet ‘vechten tegen de bierkaart’, maar ik accepteer een situatie. Vervolgens kijk ik om me heen en zoek mijn eigen pad. 

In de jaren die volgden herstelde ik zo goed dat ik een parttime baan had, twee boeken schreef en een business in meditatie en coaching opzette.

In 2018 liep ik opnieuw hersenletsel op als gevolg van een auto-ongeval. Daar zat ik weer in stilte. Dit keer wist ik echter héél véél van hersenletsel en direct ging ik aan de slag om de pijn te verminderen. Het werd een uitdagende reis waarbij ik niet alleen aan mijn gezondheid werkte, maar ook al mijn dieren verloor en zonder inkomen kwam te zitten. Ik ben nu bijna 2 jaar verder en hoewel ik er nog niet ben, gaat het wel zo goed dat het tijd is voor een nieuwe fase: één waarin ik mijn kennis en ervaring ga delen. Ik wil eraan bijdragen dat veel meer mensen hulp vinden waarmee ze écht verder komen in hun leven. Daarom start ik met een individueel begeleidingstraject.

Stephanie van Schie Hersenletselcoach NAH coaching

Het persoonlijk hersteltraject

Gezondheid is onbetaalbaar

Wat ga je investeren in jouw  gezondheid?

Gezondheid is onbetaalbaar, maar dit traject gelukkig niet 😉

De grootste investering die je gaat doen is jouw eigen inzet. Gezondheid komt op nummer één en je gaat actief aan de slag. Je wilt verbeteren, je wilt doelen bereiken en je wilt doen wat nodig is om ze te behalen.

Het coachingtraject wordt gegeven in 3 vormen:

Investeren in je gezondheid

Heb je vragen?

Heb je vragen over persoonlijke begeleiding bij NAH? Voel je dan vrij om me een bericht te sturen. Ik vind het leuk om met je in contact te komen. Je kunt mij per e-mail bereiken via onderstaande button.

Je ontvangt uiterlijk de eerstvolgende werkdag reactie. Wil je dat ik je terugbel? Dan doe ik dat natuurlijk graag! Vermeld je wel je telefoonnummer?

Logo Joyous Mind zwartwit

© Joyous Mind 2020

Book Your Free Session Now

Enter your email below and we'll contact you to arrange your free session

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close