hart coherentie workshop

Open je Hart

Door te leven vanuit ons hart, hebben we de kracht om de wereld te veranderen! In deze workshop brengen we ons hartritme in balans en openen we ons hart zodat we een anker zijn voor liefde en de energie van het leven.
Als je hartritme in balans is, dan voel je je zeker en vol vertrouwen.
Je hart brengt ook je lichaam weer in balans, wat goed is voor je gezondheid.
Stress, angst, zorgen en onzekerheid, zelfs een beetje piekeren brengt je hartritme al uit balans. In deze workshop leer je praktische technieken om jouw hart in balans te brengen!

Datum: 2021
Meld je aan om op de hoogte te blijven van nieuwe data.

Niveau: starters - halfgevorderd

De workshop wordt online gegeven via Zoom.


Bijdrage € 25,-

Wat is hartcoherentie?

Van nature heeft ons hart een vloeiend ritme. Maar drukte in ons hoofd, spanning, onzekerheid, verandering, alles maakt dat dat ritme uit balans raakt. Een hart uit balans zie je op de linker (eerste) afbeelding. Een hart in balans zie je op de rechter (tweede) afbeelding. 

Een hart wat in balans is heeft een enorm positief effect op je leven. Niet alleen op je gezondheid, want je wordt ook een magneet voor positiviteit. Letterlijk, want het hart genereert een elektromagnetisch veld om ons heen dat interactie heeft met alles en iedereen om ons heen. Als je hart in balans is, klopt het op een andere frequentie dan een hart met een verstoorde balans. En dan het gaat resoneren met de energie van die hogere frequentie. 

Rondom de aarde is een magnetisch veld. En ook híer staat ons hart mee in contact. Dus door ons hart in balans te brengen, werken we ook aan meer balans op onze planeet. 

hartcoherentie incoherentie hartritme hart in balans
hartcoherentie incoherentie hartritme hart in balans

Bron: Heartmath

De workshop wordt gegeven door Stephanie

Zo'n 7 jaar geleden begon ik met meditatie als manier om te herstellen van hersenletsel. Tijdens dit proces ontdekte ik heel veel technieken die een direct effect op de gezondheid hebben. Niet alleen mijn hoofd had er baat bij, maar heel mijn fysieke en mentale gezondheid verbeterden. Veel van de technieken, de meest effectieve, ontdekte ik puur uit de samenwerking met mijn lichaam. Later heb ik diverse trainingen gevolgd om meditatie te kunnen doceren, maar de basis was al gelegd. 

Ik geef meditaties intuïtief en ze ontstaan vanuit mijn intuïtie en de groepsdynamiek. Meditaties zijn dan ook nooit hetzelfde, zelfs niet als het thema hetzelfde is. 


Stephanie van Schie Hersenletselcoach NAH coaching

Aanmelden
Meditatie Trainingt

Vul je naam en emailadres in om je aan te melden voor de training. Stephanie neemt contact met je op voor overleg over de data.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close