De gelnagellak zonder geur

Nagellak ruikt vaak nogal sterk en het is niet de lekkerste geur die je je kunt voorstellen. Voor veel mensen is dat een reden om hun nagels niet te lakken of om het te laten doen in een nagelsalon. 

Vaak wordt de geur veroorzaakt door de chemische componenten in de nagellak. En hoewel gellak nooit helemáál vrij is van geur, komt de vegan gelnagellak van EC Cosmetics wel héél dicht in de buurt. Je ruikt eigenlijk alleen een lichte geur als je je neus boven het open flesje houdt ;-). 

Geschikt voor allergieën

Deze gelnagellak is geurvrij doordat de lak organisch is (gemaakt van natuurlijke materialen) en vrij van schadelijke chemische stoffen. Dus heb je last van allergieën of heeft iemand in je gezin last van allergie? Grote kans dat deze gellak geen allergische reactie oproept. 

Hoe weet ik zeker of ik ertegen kan?

Kom de gelnagellak uitproberen! Dan kun je ruiken en het op je handen ervaren.

Ik heb al van meerdere mensen mogen horen dat ze met deze gellak geen last hebben van allergie en dat ze weinig tot niets ruiken van de nagellak. Maar je eigen ervaring opdoen is altijd het beste en daarom ben je van harte welkom in Hellevoetsluis. 

Cateye 9D gelnagellak: hiermee creëer je een prachtige sterrenhemel op je nagels. Ziet eruit als het heelal, vind je niet?

gelnagellak cateye 9D EC Cosmetics magnetische gellak blauw roze goud heelal effect sterrenhemel galaxy glitter

Leave a Reply

Your email address will not be published.