Van chemische en synthetische producten...

Pas als je erop gaat letten, kom je erachter hoeveel chemische en synthetische toevoegingen bijna alle producten hebben. Vroeger dacht ik daar nooit over na, want:

als het gemaakt wordt, dan moet het goed zijn. Er zijn normen waar producten aan moeten voldoen om veilig en goed te zijn. Als ze daaraan voldoen is het oké. 

Nu weet ik dat dit echt niet klopt. Want hoe kan een chemisch of synthetisch ingrediënt ooit iets goeds doen voor een natuurlijk lichaam? Biologisch mengen met synthetisch, dat kan je gezondheid nooit ondersteunen. 

Ik dacht ook altijd dat er nooit producten gemaakt en aangeboden zouden worden die schadelijk zouden kunnen zijn voor je gezondheid. Maar ogen met dollar-tekens denken niet aan gezondheid, maar aan verkopen. En synthetische en chemische elementen zijn vele malen goedkoper dan een natuurproduct. Je kunt ze namelijk gewoon in een lab maken. In riante hoeveelheden. Tegenwoordig zijn ze wel afgestapt van veel van die chemische toevoegingen. Ze noemen het nu (chemisch geëxtraheerde extracten van) natuurlijke ingrediënten. Zo ziet het etiket er veel gezonder uit en je koopt nog steeds min of meer hetzelfde product. Het wordt een beetje anders gefabriceerd 😉 . 

...naar natuurlijke producten

Sindsdien kies ik voor producten die wél iets goeds doen voor mijn lijf. Producten waar geen chemische en synthetische toevoegingen in zitten. De aloë vera van Forever is echt mijn favoriet. Ik heb hier niet alleen de gel van, maar ook voedingssupplementen zoals de daily vitamins and de vanille shake, bordevol vitaminen en mineralen. Ook crèmes, tandpasta, honing en anti-zonnebrandcrème heb ik van Forever in huis. 

Met Forever werk ik alweer bijna 7 jaar. Want naast dat ik de aloe vera producten zelf gebruik, bestel ik ook regelmatig voor anderen mee. Zo heb ik mijn eigen thuiswinkel en maak ik mensen in mijn omgeving blij die ook hun gezondheid op nummer één hebben staan. Bij mij ben je welkom om producten uit te proberen, met een bakkie koffie of thee erbij. Ik vind het altijd gezellig, want doordat het zo persoonlijk is ontstaan altijd leuke contacten. 

Wil je meer weten of aloe vera producten?

Dat kan offline maar ook online. Je bent welkom in Hellevoetsluis, of online via Zoom. Je kunt de aloe dan niet uitproberen, maar ik kan je er wel alles over vertellen en je veel laten zien. En bestellen? Dat kan gewoon bij je thuisbezorgd worden.

aloevera aloe vera drank gel forever gezondheid business natuurlijke producten pure aloe

Leave a Reply

Your email address will not be published.