Laten zien waar je voor staat

Social media maakt delen zó makkelijk. Je ziet wat er gebeurt in de wereld en wat anderen daarover posten en jij wilt laten zien waar jíj voor staat. Dat je ook tegen discriminatie bent bijvoorbeeld. 

Regelmatig trap ik er weer in, wil ik tóch schrijven en posten over iets waar ik tegen ben. Het kan wel, denk ik dan, want mijn insteek is positief. Maar positief of niet: mijn focus ligt dan op datgene wat ik níet wil. En door daarop de focus te leggen, geef ik er energie aan. Ik geef er aandacht aan en daarmee voed ik het juist. 

Moeten we dan alles negeren?

Nee, alles wat gebeurt is een uitnodiging om onze aandacht te richten op wat we wél willen. Want juist daarmee maken we werkelijk een verschil. Energie gaat daar waar aandacht gaat. Door aandacht te geven aan hoe we wíllen dat iets is, voeden we dit. Het zorgt er niet voor dat de wereld morgen anders is, maar het draagt er wel aan bij. Posten over wat je niet wilt, verandert de wereld immers ook niet.  

Situaties verergeren

Wat ik wel zie, is dat door te focussen op wat je niet wilt, situaties groter lijken te worden, verergeren, of vaker voorkomen. Waar je je aandacht op richt, daar krijg je meer van. 

Liefde & verbinding graag ♥

Uitdaging

Laten we vandaag aandacht geven aan het creëren van een mooie, leefbare wereld waarin we liefdevol met elkaar in verbinding zijn. Dit kun je doen door middel van een meditatie, een liefdevolle conversatie of een post op social media die in het teken staat van verbinding, liefde, saamhorigheid. Laten we met elkaar de wereld creëren waarin we willen leven!

Focus op wat je wel wilt energie gaat waar aandacht gaat

Samen ons hart openen

Doe mee met een wekelijkse geleide meditatie waarin we ons met elkaar verbinden. We openen ons hart, maken contact met onze intuïtie en gaan vanuit die liefde bouwen aan een nieuwe samenleving. 

Kom in je Kracht met meditatie!

Alle meditaties worden geleid door Stephanie. 

Deelname kost € 5,- per week of 2 meditaties. Na de eerste meditatie ontvang je een betaallink.

Dag/tijd: dinsdag en zaterdag, 10.00 uur - 10.30 uur

Meld je hieronder aan

Leave a Reply

Your email address will not be published.