Je energie in balans brengen


Met Hemelvaartsdag nam ik deel aan de Feel Good Fair van De Lichte Wereld in Hellevoetsluis. Een van de andere deelnemers was Magda Romijn. Zij is intuïtief kunstenares en creëert prachtige mandala’s en kaartensets met mooie boodschappen. Vandaag heeft zij een ruimte gecreëerd waar je de energie van de mandala schilderijen kan ervaren.


De energie van mandala tekeningen


Wat? Tekeningen geven energie? Jazeker. En dan gaat het niet zozeer om de vormen of kleuren, maar vooral om de wijze waarop ze tot stand zijn gekomen. Wanneer je denken ‘uit’ staat en je in verbinding bent met je intuïtie, of je hart, dan ontstaat inspiratie. Vormen en lijnen ontstaan als vanzelf. Je hand beweegt over het papier en lijkt precies te weten wat het resultaat moet zijn. Je tekent als het ware vanuit je gevoel. Lijn na lijn doen vormen ontstaan. Kleuren nodigen zichzelf uit en blijken perfect met elkaar samen te gaan. Intuïtief schilderen dus. En dan ontstaan er mandala’s waar energie uit straalt.


Chakra’s, de energie centra van je lichaam


Zo heeft Magda vandaag mandala’s bij zich die zijn afgestemd op de chakra’s, de energiecentra van je lichaam. Ze nodigt me uit om plaats te nemen en nieuwsgierig als ik ben, neem ik die uitnodiging graag aan. Ik sluit mijn ogen, haal diep en rustig adem en houd mijn hand voor de mandala van het eerste chakra (wortelchakra, rood, je verbinding met de aarde). Mijn ademhaling wordt rustiger, dit voelt goed! Langzaam beweeg ik langs de 7 mandala’s, van de laagste naar de hoogste chakra. Al die tijd staat Magda achter mij en laat  liefdevolle energie stromen vanuit haar handen, vanuit haar wezen eigenlijk. Ik hoor dat pas later, maar ik voel het. Ik voel me alsof ik in een bubbel van energie zit. In een soort koepel waar het heerlijk rustig is. Na afloop voel ik me helemaal in balans. Spanning die in mijn schouders zat is weg en ik voel me opgewekt en fit.Wil je meer weten over de energetische kracht van deze mandala’s? Stuur Magda gerust een bericht via inspirationoflight22@gmail.com of volg haar op Instagram.

energetisch in balans met mandalas mandalatekeningen

Leave a Reply

Your email address will not be published.