Boek Hersenletsel – Balans in je leven

19.95

NAH? Dit boek biedt tips & informatie voor het bereiken van meer herstel en een betere kwaliteit van leven.

Ervaringsdeskundige Stephanie van Schie schreef dit boek naar aanleiding van haar eigen herstelproces, met als doel om anderen te helpen om verder te komen in hun herstel.

Er is zoveel wat je kunt doen om meer herstel te bereiken, maar die informatie is vaak niet beschikbaar. In dit boek heb ik alles wat ik heb ontdekt, gebundeld om het voor veel meer mensen beschikbaar te maken. Want iedere procent herstel die je kunt bereiken, is het waard, maakt je leven mooier. Dat is mijn wens: dat de lezer een mooier leven voor zichzelf kan creëren.

Met dit boek verandert je kijk op hersenletsel, je leert om ‘je hoofd te begrijpen’.

33 op voorraad

Beschrijving

Nieuw boek over hersenletsel: hoe bereik je meer kwaliteit van leven?

Hersenletsel: de balans is uit je leven. Hoe ga je daar mee om? Niemand kon mij echt vertellen hoe het is om beperkt te zijn door letsel in je hersenen. Het advies was om rust te houden en te proberen zoveel mogelijk toch nog te doen. Met nadruk werd daaraan toegevoegd, dat je moet accepteren, dat je niet meer alles kan.

Voor mij was dat geen antwoord op de vraag hoe ik zou kunnen herstellen. Accepteren dat mijn leven nú stilstond, ja. Maar direct al accepteren dat ik altijd met beperkingen zou moeten leven? Eerst wilde ik zien in hoeverre ik daadwerkelijk herstel kon bereiken. Pas dan kon ik weten of en zoja welke beperkingen er zouden zijn om te accepteren.

Ik besloot het antwoord dan ook zelf te gaan ontdekken. Ik wilde leren samenwerken met mijn lichaam, leren wat het van mij nodig had om te kunnen herstellen.

Ik creëerde mijn eigen herstelproces en met alles wat ik op mijn weg geleerd heb, wil ik je ondersteunen in en inspireren tot het vinden van je eigen weg. Zon ontstond dit boek vol hersteltips en informatie.

 

Retourneren 

Bestellingen mogen binnen 8 dagen na ontvangst geretourneerd worden, mits vooraf per e-mail aangemeld. De producten en de verpakking (ook de verzenddoos) dienen in de oorspronkelijke staat te zijn. Producten die zijn gebruikt of uitgeprobeerd kunnen niet geretourneerd worden. De retourkosten worden verrekend met de verzendkosten, je ontvangt dus het aankoopbedrag van het product retour (voor  dit product is dat € 19,95).

Extra informatie

Gewicht 240 g
Afmetingen 15 × 21 × 1 cm
Uitvoering

Softcover

Bindingswijze

Gelijmd

Aantal pagina's

108

Formaat

A5

ISBN

9789082746501

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boek Hersenletsel – Balans in je leven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *