Aloë Vera producten

Weet je dat ook bij me terecht kunt voor aloë vera producten om je gezondheid te ondersteunen? Persoonlijk advies en bewezen goede producten. Geen minimale afname of andere verplichtingen. Vrijheid Blijheid Gezondheid.

De aloë vera producten staan niet in de webshop, omdat ze op bestelling worden ingekocht. Om je te laten zien wat ik in het assortiment heb, deel ik de producten in deze blogserie. 

Schone en sterke tanden

Bright Toothgel

Aloevera in de tandpasta, jawel! Klinkt beter dan fluoride toch? En hij is ook echt groen! 

De tandpasta was het allereerste product van Forever wat ik gebruikte. Ik was wel benieuwd naar een tandpasta van natuurlijke ingrediënten en probeerde het uit. Ik had vreselijk veel last van gevoelige tanden en regelmatig ontstoken tandvlees en geen enkele tandpasta hielp. Maar deze wel ... al na een paar keer poetsen had ik nauwelijks nog gevoelige tanden en kiezen.

Meer was er niet nodig, ik was helemaal fan van Forever en besloot meer producten uit te proberen. En dat niet alleen, ik startte er ook meteen een business mee! Lijkt jou dat ook wat? Kom eens kennismaken!

Wil je meer weten of aloe vera producten?

Dat kan offline maar ook online. Je bent welkom in Hellevoetsluis, of online via Zoom. Je kunt de aloe dan niet uitproberen, maar ik kan je er wel alles over vertellen en je veel laten zien. En bestellen? Dat kan gewoon bij je thuisbezorgd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.