Aloë Vera producten

Weet je dat ook bij me terecht kunt voor aloë vera producten om je gezondheid te ondersteunen? Persoonlijk advies en bewezen goede producten. Geen minimale afname of andere verplichtingen. Vrijheid Blijheid Gezondheid.

De aloë vera producten staan niet in de webshop, omdat ze op bestelling worden ingekocht. Om je te laten zien wat ik in het assortiment heb, deel ik de producten in deze blogserie. 

Shake bordevol vitaminen en mineralen

Forever Lite Ultra

Een paar keer in de week neem ik de vanilleshake van Forever. Deze zit vol met alle vitaminen en mineralen en vormt daarmee een perfecte aanvulling op mijn gewone eten. 

De shake voedt dus, maar vult ook en dat maakt hem ideaal om (teveel) snacken te voorkomen. Het is geen maaltijdshake, maar kan wel perfect als aanvulling op een lichte salade bijvoorbeeld.

Ik maak de shake met amandelmelk, maar ook andere dranken gaan prima. En of het smaakt? Yes! Het is op een lekkere manier zoet, niet té dus. 

Proberen? Stuur me een bericht!

Wil je meer weten of aloe vera producten?

Dat kan offline maar ook online. Je bent welkom in Hellevoetsluis, of online via Zoom. Je kunt de aloe dan niet uitproberen, maar ik kan je er wel alles over vertellen en je veel laten zien. En bestellen? Dat kan gewoon bij je thuisbezorgd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.