Aloë Vera producten

Weet je dat ook bij me terecht kunt voor aloë vera producten om je gezondheid te ondersteunen? Persoonlijk advies en bewezen goede producten. Geen minimale afname of andere verplichtingen. Vrijheid Blijheid Gezondheid.

De aloë vera producten staan niet in de webshop, omdat ze op bestelling worden ingekocht. Om je te laten zien wat ik in het assortiment heb, deel ik de producten in deze blogserie. 

Dagelijkse vitaminen en mineralen

Nature-Min

De nature-min neem ik elke dag. Hij bevat zoveel mineralen en daar kan m'n lichaam best wat extra van gebruiken. 

Soms vragen mensen of ik dan niet teveel binnen krijg. Maar als je alles met mate neemt en afwisselt, dan krijg je echt niet zomaar teveel. Bovendien is de hoeveelheid mineralen die in een supplement zitten, afgestemd op de dagelijkse lichaamsbehoefte. Ik ben ervan overtuigd dat we veel energie en levenslust mislopen doordat we te weinig vitaminen en mineralen binnen krijgen.

Welke mineralen bevat de Nature-Min?

Wil je meer weten of aloe vera producten?

Dat kan offline maar ook online. Je bent welkom in Hellevoetsluis, of online via Zoom. Je kunt de aloe dan niet uitproberen, maar ik kan je er wel alles over vertellen en je veel laten zien. En bestellen? Dat kan gewoon bij je thuisbezorgd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.