Aloë Vera producten

Weet je dat ook bij me terecht kunt voor aloë vera producten om je gezondheid te ondersteunen? Persoonlijk advies en bewezen goede producten. Geen minimale afname of andere verplichtingen. Vrijheid Blijheid Gezondheid.

De aloë vera producten staan niet in de webshop, omdat ze op bestelling worden ingekocht. Om je te laten zien wat ik in het assortiment heb, deel ik de producten in deze blogserie. 

MSM Gel

Aloe MSM gel

Zo heerlijk vind ik de msm-gel. Hij voelt heel verfrissend aan en daarom gebruik ik hem zomers vaak als gezichtscrème. Of wanneer ik mijn gezicht met een scrub en masker heb verzorgd. Om dan af te sluiten met de msm gel vind ik echt lekker. MSM heeft een positief effect op huidweefsel, dus het kan er alleen maar beter op worden 😉 .

Ik gebruik de msm ook wanneer ik voel dat een gewricht of pees wat stijf of overbelast is. Het is natuurlijk geen geneesmiddel, maar ik vind het wel heel licht en verfrissend aanvoelen en voor mijn gevoel ondersteunt het mijn lichaam in het hervinden van balans. 

Wil je meer weten of aloe vera producten?

Dat kan offline maar ook online. Je bent welkom in Hellevoetsluis, of online via Zoom. Je kunt de aloe dan niet uitproberen, maar ik kan je er wel alles over vertellen en je veel laten zien. En bestellen? Dat kan gewoon bij je thuisbezorgd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.