Aloë Vera producten

Weet je dat ook bij me terecht kunt voor aloë vera producten om je gezondheid te ondersteunen? Persoonlijk advies en bewezen goede producten. Geen minimale afname of andere verplichtingen. Vrijheid Blijheid Gezondheid.

De aloë vera producten staan niet in de webshop, omdat ze op bestelling worden ingekocht. Om je te laten zien wat ik in het assortiment heb, deel ik de producten in deze blogserie. 

Lipbalsem

Aloe Lips

Ik trap af met de kleinste! Gewoon omdat ik er zo'n vrolijke video bijgemaakt heb die ik graag wil delen 😉 . De lipbalsem gebruik ik dagelijks. Ik doe hem eigenlijk alleen op na het poetsen van mijn tanden. Hij voedt zo goed dat het voldoende is voor de hele dag. 's Winters wil ik nog wel eens een keer extra smeren, maar de droge lippen die ik vroeger had ken ik niet meer.

Voor ik de aloe lips gebruikte, smeerde ik heel de dag door. Ik ging echt de deur niet uit zonder een lipbalsem in m'n tas. En dan nog had ik in de herfst en winter droge lippen. 

Van de zachte aloë lipbalsem hoef je maar een dunne laag aan te brengen. Het trekt snel in en laat geen vettig gevoel achter. En ook prettig: met deze organische lipbalsem smeer je geen synthetische materialen op je lippen. 

Wil je meer weten of aloe vera producten?

Dat kan offline maar ook online. Je bent welkom in Hellevoetsluis, of online via Zoom. Je kunt de aloe dan niet uitproberen, maar ik kan je er wel alles over vertellen en je veel laten zien. En bestellen? Dat kan gewoon bij je thuisbezorgd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.