Aloë Vera producten

Weet je dat ook bij me terecht kunt voor aloë vera producten om je gezondheid te ondersteunen? Persoonlijk advies en bewezen goede producten. Geen minimale afname of andere verplichtingen. Vrijheid Blijheid Gezondheid.

De aloë vera producten staan niet in de webshop, omdat ze op bestelling worden ingekocht. Om je te laten zien wat ik in het assortiment heb, deel ik de producten in deze blogserie. 

Honing

Forever Bee Honey

De heerlijk zoete honing van Forever komt uit het hooggebergte van Spanje. Zonder additieven, is dit een fles pure en natuurlijke honing. Ik ben fan van deze organische honing omdat ik hiermee een gezond alternatief heb voor suiker. Bovendien is deze honing rijk aan mineralen en enzymen. Ik smeer het ook wel eens op mijn huid wanneer ik een wondje heb. Sowieso gebruik ik daar de propolis voor (honing is wat plakkerig 😉 ) maar honing vormt voor mij wel een waardevolle aanvulling om wondjes beter te laten herstellen. 

Wil je meer weten of aloe vera producten?

Dat kan offline maar ook online. Je bent welkom in Hellevoetsluis, of online via Zoom. Je kunt de aloe dan niet uitproberen, maar ik kan je er wel alles over vertellen en je veel laten zien. En bestellen? Dat kan gewoon bij je thuisbezorgd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.