Aloë Vera producten

Weet je dat ook bij me terecht kunt voor aloë vera producten om je gezondheid te ondersteunen? Persoonlijk advies en bewezen goede producten. Geen minimale afname of andere verplichtingen. Vrijheid Blijheid Gezondheid.

De aloë vera producten staan niet in de webshop, omdat ze op bestelling worden ingekocht. Om je te laten zien wat ik in het assortiment heb, deel ik de producten in deze blogserie. 

Handzeep

Aloe Hand Soap

Deze zeep gebruik ik dagelijks. Hij bestaat grotendeels uit pure aloë vera en is heerlijk zacht voor je huid. En hoewel het 'handzeep' heet, gebruik ik het gewoon lekker om mee te wassen, want het is goed voor heel mijn huid.

Wat deze zeep zo lekker multifunctioneel maakt, is dat je er eigenlijk alles mee kan reinigen wat geen grove middelen kan verdragen. Zo maak ik al jaren mijn yogamat ermee schoon. De zeep is geurloos maar laat wel een frisse indruk achter. Zo ruikt m'n yogamat fris, zonder dat er geur in zit. En de stroefheid van de mat blijft ook intact. Nu heb ik al 6 of 7 jaar de 'black mat' van Manduka, maar ook die heeft goede verzorging nodig. Aloe doet dat voor mij!

Wil je meer weten of aloe vera producten?

Dat kan offline maar ook online. Je bent welkom in Hellevoetsluis, of online via Zoom. Je kunt de aloe dan niet uitproberen, maar ik kan je er wel alles over vertellen en je veel laten zien. En bestellen? Dat kan gewoon bij je thuisbezorgd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.