Aloë Vera producten

Weet je dat ook bij me terecht kunt voor aloë vera producten om je gezondheid te ondersteunen? Persoonlijk advies en bewezen goede producten. Geen minimale afname of andere verplichtingen. Vrijheid Blijheid Gezondheid.

De aloë vera producten staan niet in de webshop, omdat ze op bestelling worden ingekocht. Om je te laten zien wat ik in het assortiment heb, deel ik de producten in deze blogserie. 

De one and only: Aloe vera Drink

Aloevera Gel

Weet je dat de Aloe Vera Barbadensis Miller plant zo'n 200 voedingsstoffen bevat?! Geen wonder dat het drinken van pure aloë vera gel een positief effect op onze gezondheid heeft.

De aloë vera drank van Forever bestaat voor 99,7 % uit pure aloë vera gel. Uiteraard is alleen de gel gebruikt en níet het blad. Alle bladeren worden met de hand geoogst (ja echt) en binnen een paar uur gefileerd en verwerkt. En ook alle gel wordt tijdens het productieproces handmatig gecontroleerd. Heel bijzonder om te zien. Wat je in huis haalt is dus echte pure aloë vera gel. 

Vooral voor mijn darmsysteem vind ik de aloe drank een fijne aanvulling. Door het drinken van de gel wordt de darmwand gereinigd en daardoor kunnen voedingsstoffen beter worden opgenomen. En daar heeft je hele lichaam baat bij.

Ook een borrel? 😉 De gel is er in meerdere smaken. De originele drank in de gele verpakking met een ietwat (lekker) bittere smaak. De Berry met toevoeging van anti-oxidanten (van de bessen) heeft een lekkere frisse smaak. De Peach heeft een hele zoete smaak. Alle dranken bevatten ook Vitamine C.

Wat dit product extra duurzaam maakt, is de duurzame verpakking die volledig recyclebaar is. 

Verkrijgbaar per stuk of in een handige (ook recyclebare) tri-pack.

aloe vera gel drank berry peach aloe drinken barbadensis miller gezonde darmen

Wil je meer weten of aloe vera producten?

Dat kan offline maar ook online. Je bent welkom in Hellevoetsluis, of online via Zoom. Je kunt de aloe dan niet uitproberen, maar ik kan je er wel alles over vertellen en je veel laten zien. En bestellen? Dat kan gewoon bij je thuisbezorgd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.