2021 - een rollercoaster vol quantum energie

We zijn er weer, geland in December. Allemachies wat is dit jaar snel gegaan! En wat een enorme rollercoaster is het geweest! Zo heeft mijn jaar volledig in het teken gestaan van 90.10. Quantum Energy. Met deze energie heb ik mezelf verder kunnen genezen; mijn brein kan véél meer aan en ik ben in z’n algeheel fitter en energieker. Ik heb een fantastisch project opgezet om de verstorende werking van de straling van zendmasten te neutraliseren binnen Nederland. En ik ben deel gaan uitmaken van het team achter 90.10., bijzonder en leerzaam om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van dit bedrijf.

Wat is dan quantum energie?

De bron van alle leven. De levensgevende energie die ervoor zorgt dat we bestaan. Je kunt het niet zien, wel waarnemen. Je kunt het niet met je verstand bevatten, wel met je innerlijk weten. Sommigen noemen het God. Iedereen heeft er zijn eigen benaming voor, want eigenlijk kent iedereen het wel. Het is het ‘meer’ tussen hemel en aarde.

Waarom kan het dan je gezondheid verbeteren?

Het leven op aarde is niet zo gezond meer. Ons eten is bewerkt in fabrieken, gemodificeerd met chemicaliën, verbouwd op voedingsarme grond. De lucht is vervuild met chemicaliën en die komen niet alleen van de industrie en uitlaatgassen van auto’s. Er zijn veel meer bronnen en de beruchte chemtrails is daar een van. En dan op kleinere schaal, onze leefstijl. We zijn veel binnen, zitten relatief veel, besteden heel veel tijd achter beeldschermen en we komen weinig ‘in de natuur’. Tussen haakjes, omdat er ook gewoon weinig natuur meer is. Om te zeggen ‘aangelegd groen’ is meer toepasselijk.

De quantum energie van 90.10. neutraliseert al wat schadelijk is voor ons lichaam. Ja! Ook EMF! (meer hierover onder de afbeelding) En het werkt niet alleen op fysiek niveau, maar ook op mentaal- emotioneel niveau. Gaan we dieper, kunnen we stellen dat het op alle niveau’s van ons bestaan inwerkt. Het brengt ons in dieper contact met ons ware zijn en dat is dan ook de ware kracht.

  Wil je proeven wat quantum energie is?

Je kunt hier gratis een glas laten laden met quantum energie. Vul het daarna met kraanwater, laat het een half uur staan en proef dan het verschil met kraanwater uit een glas dat niet geladen is met quantum energie. Ik ben benieuwd naar je ervaring! Deel het met me in een reactie op dit blog.

Een jaar vol 90.10. Quantum Energie

24/7 beschermd zijn tegen schadelijke straling?

Wil je jezelf beschermen tegen de negatieve effecten van EMF? Een 90.10. Powercapsule neutraliseert stralingsvelden volledig, superfijn om bij je te dragen!

Met deze code krijg je 10% korting op een 90.10. Powercapsule, 90.10. Card of een 90.10. Waterbottle.

STEPHANIEJOYOUSMIND5893813

(invullen bij het afrekenen)

Leave a Reply

Your email address will not be published.